Ballroom New Style

De nieuwste danssensatie van 2012 is nu te leren bij Drenth Dance Centers.
Speciaal voor jeugd vanaf 12 jaar is er nu 'Ballroom New Style'.
 
Wie heeft 'So You Think You Can Dance' niet gevolgd met de verschillende dansstijlen en 'moves' van de geweldige deelnemers als Celine en Juvat of Anna en Meysam?
Naast Hip-Hop, Modern en Jazz, spetterden zij ook bijna letterlijk van het scherm tijdens de koppel-dansen als Wals, Cha-Cha en Quickstep.
 
In 'Ballroom New Style' leer je deze koppel-dansen te dansen, samen met je vrienden en vriendinnen op de beste hits uit de Top 40.
Van iedere dans wordt direct een show-choreografie gemaakt waardoor je het gevoel hebt dat jij zelf de 'dansster' bent uit SYTYCD!
 
Als eerste danscentrum in Noord-Overijssel, biedt Drenth Dance Centers jou de mogelijkheid om deze stijl te leren en dit ook nog eens zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.
 
Omdat Drenth Dance Centers dit jaar haar 95-jarig jubileum viert, betaal je alleen maar inschrijfgeld en hoef je verder geen lesgeld te betalen.
De cursus bestaat uit 10 lessen en start maandag 24 september a.s.
Verder maak je kans om mee te dansen in de nieuwe dansvoorstelling 'Ballroom meets Hip-Hop' die Drenth Dance Centers in 2013 gaat opvoeren.
Vinden wij jou?