Stijldansen

Samen met z’n tweeën, romantisch en toch eigentijds bewegen op de nieuwste muziek. Even de dagelijkse stress vergeten. Ontspannen en uitgaan in een moderne, stijlvolle en eigentijdse omgeving. Steeds meer mensen hebben weer waardering voor dansen met elkaar. Samen (opnieuw) leren dansen. Wat let u?

Drenth Dance Centers heeft alles in huis om van uw dans’les’ echt een avond uit te maken. Ruime, modern ingerichte zalen en een loungebar bieden het decor voor een avond echt genieten. Uw avond begint met een lekkere kop Italiaanse koffie of een geurige kop thee. Daarna de dansvloer op en dansen maar! Na de les deelt u uw ervaringen met uw mede-dansers in onze loungebar onder het genot van een drankje. Naast de lessen bieden wij u ook de mogelijkheid om regelmatig dansavonden te bezoeken, geheel gratis.

Ook hoeft u niet te kiezen voor een vaste lesavond. U bent welkom op de dagen waarop het u uitkomt. Zelfs als u meerdere lessen per week wilt volgen, bent u van harte welkom zonder extra kosten. Ook dat is dansen bij Drenth Dance Centers!

Naast een volledig seizoen lessen volgen, heeft u ook de mogelijkheid tot het volgen van een 15-lessen cursus. In deze cursus leert u de naast de basispassen, ook al een aantal figuren en dansuitbreidingen in maar liefst 7 dansen. Zo komen dansen als de Discofox, Engelse Wals, Tango en Quickstep aan bod, maar is het ook swingen geblazen op de dansvloer tijdens de Cha-Cha, de Rumba en de Jive. Dit allemaal nog voor het einde van het jaar en natuurlijk op de nieuwste muziek van tegenwoordig.

Of u nu kiest voor de '15 lessen' cursus of voor het volledige abonnement, als stijldanser bij Drenth Dance Centers heeft u niet alleen plezier op de dansvloer, maar levert uw lidmaatschap u ook nog eens veel voordeel op in uw dagelijks leven. Bij inschrijving ontvangt u namelijk de Drenth Dance Centers 'Mega Club Card' waarmee u kortingen krijgt op uw dagelijkse uitgaven bij verschillende winkels en restaurants in Dedemsvaart e.o. Dit tijdens de hele periode dat u lid bent bij ons danscentrum. De 'Mega Club Card' is exclusief voor stijldansers.