Harald Drenth

Op zevenjarige leeftijd leerde Harald de eerste danspasjes van zijn vader in de dansschool in Dedemsvaart. Vanaf zijn dertiende was hij actief binnen de wedstrijdsport van het stijldansen en danste hij in de hoogste klasse Latijns Amerikaanse dansen van Nederland. Op zijn twintigste stapte hij over van de amateurs naar de professionals om samen met zijn danspartner alle Nederlandse finales te dansen en Nederland meerdere malen te vertegenwoordigen op vele internationale wedstrijden waaronder de Europese- en Wereldkampioenschappen.

Naast de reguliere Latijns Amerikaanse dansen is Harald ook actief geweest binnen het Latin show Dance veld. In beide disciplines is hij vice Beneluxkampioen geweest.

In 2000 studeerde hij af aan de Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam, richting ‘New Dance Developments’ met als specialisatie moderne dans. Als allround choreograaf en trainer is Harald momenteel verantwoordelijk voor de lessen Stijldansen, Streetdance, Stagedance, Salsa en Latin Solo en Moderne Dans. Naast dans, is hij ook groepsfitnesstrainer waardoor de lessen Bodycombat en Sh'Bam® ook onder zijn enthousiaste leiding gegeven worden. Verder is Harald natuurlijk ook instructeur Zumba®Fitness en Zumba®Toning.

Naast dans en fitness, studeerde Harald tevens nog neuropsychologie en fysiologie aan de universiteit waardoor zijn kennis over bewegen en bewegingspatronen nog verder ontwikkeld is.

Mariëtta Bakker

Op de middelbare school ging Mariëtta op stijldansles bij Drenth Dance Centers. Na het eerste jaar, gingen de danspassen verder tijdens de gevorderden waarbij haar talent niet onopgemerkt bleef. Op 16-jarige leeftijd besloot zij om samen met Harald de wedstrijdvloer op te gaan om menig wedstrijd te winnen.

Haar passie voor bewegen breidde zich steeds verder uit waardoor zij besloot om zich tevens te gaan verdiepen in algemene bewegingsvormen en trainingsprogramma’s die hierbij om de hoek komen kijken. Hierdoor is Mariëtta instructeur Pilates, PowerYoga en Bodybalance en is zij binnen Drenth Dance Centers ook verantwoordelijk voor deze lessen. Natuurlijk is zij het dansen niet uit het oog verloren en is zij als docent ook te vinden voor de lessen Hits4Kids, Streetdance 20+ en Zumba®Fitness. Tevens is Mariëtta medeverantwoordelijk voor het programma Zwanger & Fit.

Andrès Pérez López

Andrès verzorgt de lessen Klassiek Ballet, inclusief de les spitzen, en heeft zijn vakopleidingen gevolgd aan de volgende academies:

  • Victor Ullate Ballet School, Madrid, Spanje (Ballet)
  • Menéndez Pelayo University, Santander, Spanje (Ballet)
  • Royal Conservatory of Den Haag, NL (all round ballet)
  • Professional Conservatory of Dance, Madrid, Spanje (all round ballet)
  • Scholarship: London Studio Centre (all round ballet)

 

Als danser heeft Andrès gedanst in veel dans- en balletprodukties zoals de Notenkraker. Hij danste in het 'corps de ballet', maar later ook als solist. Hij heeft gedanst in Spanje, Portugal, Duitsland en in Nederland. In de laatste twee landen was hij te zien in de musical 'Cats' en in Nederland ook in de musical 'Tarzan'.

Danny Bettink

Zijn interesse in dansen werd ook bij Danny ontwikkeld tijdens het volgen van lessen stijldansen. Toch besloot Danny, in eerste instantie, om niet verder te gaan met het dansen. Bij de introductie van Zumba in Nederland kon hij het toch niet laten en ging de opleiding volgen.

Danny is verantwoordelijk voor het programma voor de kinderen vanaf 6 jaar.

Joey Schuit

Joey is gespecialliseerd in de stijl Hiphop waarin hij lesgeeft, maar beheerst ook tot een bepaald niveau andere stijlen zoals: House, Popping en Locking. Hij is een dansleraar en een trots lid van de dansgroep genaamd de Poparazzi Crew. Met Poparazzi heeft hij veel opdrachten en optredens gedaan op veel verschillende plekken, zelfs in het buitenland! Ook heeft hij met de crew opgetreden in bekende televisie programma's zoals:

RTL 4 Hollands Got talent - Finale Liveshow
RTL 4 All You Need is Love
RTL 4 - RTL Loun
Nederland 3 - Zapplive
Nederland 3 - De Dinoshow

"Sinds ik in aanraking met ben gekomen met dans is mijn hele leven veranderd, op een positieve manier. Het is voor mij op dit moment mijn passie, hobby, en werk in één geworden. Hierdoor is ook mijn passie voor het lesgeven en optreden gekomen, om mijn visie en ervaringen met dans met anderen te delen"

In zijn lessen zullen verschillende dingen worden behandelt. Hij zal je de basis-technieken en kennis van Hiphop leren op een leuke energieke wijze, en uiteindelijk omzetten tot een choreografie. Er gaat niks boven het gevoel wat je krijgt als je in een club staat of een feest of waar dan ook, en je hoort een nummer wat je zo lekker vind waardoor je jezelf even helemaal kan laten gaan in dans vind Joey. Daarom leert hij zowiezo de basis technieken, zodat je de dansstijl leert beheersen en in die situaties kan toepassen. Een andere situatie waarin je dit goed kan toepassen zijn dans battles. Aan battles mee doen is ook 1 van Joey's passies, en hij is ook zeker geen vreemde in de battle-scene in Nederland.


Zomerrooster 2018

Het zomerrooster loopt van vr. 20 juli t/m vr. 3 aug. en van ma. 27 t/m vr. 31 aug.

Ma. 6 t/m vr. 24 aug. zijn er geen lessen

Vanaf 3 sept. lopen a;;e lessen weer volgens het NIEUWE lesrooster

__________________________________________________________________________________

Maandag    19.00 uur  Combat
                   19.45 uur  BodyBalance
                   20.30 uur  Sh'Bam

Dinsdag     18.30 uur  Kids/Teens Dance class

Woensdag 10.15 uur  Zumba

                  18.00 uur  DDD (VIP) zelf training

                   19.00 uur  Yoga

                   20.00 uur  Zumba

Donderdag 19.00 uur  Sh'Bam

                  19.45 uur  BodyBalance

Vrijdag       18.30 uur  G-Dansen

                  19.00 uur  Zumba

100 jaar Drenth Dance Centers

Aanmelden Nieuwsbrief

Video

Komende evenementen

Zomerrooster
Datum: 27-08-18 12:00 tot 31-08-18

Start winterrooster
Datum: 03-09-18